Connect with us

Actualitat

“Hay que ir a trabajar, pero lo mínimo.Dar vueltas, no trabajar… Que se coman la mierda”

Els municipis fixen uns serveis mínims davant la vaga indefinida de neteja viària i de recollida de residus

Aquestes són les recomanacions que hauria traslladat el secretari general de la Federació de Serveis de CCOO, Miguel Pardo, als treballadors de les diferents empreses concessionàries de la recollida de residus després d’ajornar la vaga

“Hay que ir a trabajar, pero lo mínimo…Dar vueltas, no trabajar. No os matéis a trabajar. Dejad que la mierda esté una semana en la calle. Es decir, no trabajéis…que se coman la mierda. Se ha aplazado (en referència a la vaga) pero si hay alguna amenaza o sanción coged y seguid la huelga. Vamos a esperar acontecimientos, pero que la mierda siga en la calle”.

Aquestes són les recomanacions que hauria traslladat el secretari general de la Federació de Serveis del sindicat CCOO, Miguel Pardo, als treballadors.

Aquestes són les recomanacions que hauria traslladat el secretari general de la Federació de Serveis del sindicat CCOO, Miguel Pardo, als treballadors de les diferents empreses concessionàries de la recollida de residus que aquest dimarts havien de reprendre la seva activitat després que ahir decidissin en assemblea ajornar la vaga, no desconvocar-la.

Aquestes lamentables recomanacions de Pardo han circulat durant tot el dia entre els propis treballadors a través del WhatsApp.

Aquí podeu escoltar l’àudio en qüestió.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència