Connect with us

Actualitat

Les contínues retallades de Correus provoquen problemes de servei a Manacor, Porto Cristo i Son Macià

El ple municipal va aprovar una moció conjunta de tots els grups, exigint que es restaurin els estàndars de qualitat que han de complir tots els serveis públics

L’últim ple celebrat aquest passat dilluns per l’Ajuntament de Manacor va aprovar una moció conjunta presentada per tots els grups polítics amb representació municipal, on es posa de manifest que “les actuals polítiques estratègiques i de gestió per part de la direcció de Correus està limitant seriosament la qualitat del servei en l’àmbit municipal”.

El text aprovat detalla que “concretament en la localitat de Manacor, l’empresa Correos I Telégrafos S.A. ha suprimit 3 llocs de treball destinats al repartit de correspondència ( i està a punt de perdre un altre) i 1 destinat a l’Atenció al Client. L’oficina ATC de Manacor ha vist retallat el seu horari d’atenció al públic durant els mesos d’estiu, tancant cada capvespre, provocant un efecte embut durant l’horari matinal que provoca cues i mal servei”.

La moció també fa referència al fet que “l’empresa pública està duent a terme una retallada de contractacions que està deixant sense cobrir l’ocupació estructural així com els permisos i qualsevol absència de treballadors, de manera que la població ha estat dies sense servei”.

La moció també fa esment a què “les retallades de contractacions estan deixant sense cobrir els permisos i qualsevol absència de treballadors, de manera que la població ha estat dies sense servei

També es recorda que en el seu moment la seu de Porto Cristo disposava de la Unitat de Repartiment pròpia i que “per raons de logística mal entesa” els treballadors d’aquest servei van ser traslladats a Manacor, amb el consegüent risc d’accidents i pèrdua de temps durant l’horari laboral. Es recorda que el nucli de Son Macià també disposava d’oficina d’atenció al client que també va ser suprimida, obligant els veïnats d’aquest indret a haver de desplaçar-se a Manacor. La moció denuncia que aquesta centralització del servei obliga al fet que fins i tot els mateixos carters de Vilafranca hagin d’iniciar la seva jornada laboral des de Manacor, “amb la invasió d’espai públic que això suposa en una zona tan cèntrica de la nostra localitat”.

Finalment, denuncien que els serveis de distribució postal i d’ATC prestat fins ara en el municipi de Manacor “està baixant la seva qualitat de manera dràstica, amb el consegüent perjudici per a la ciutadania i empreses de la zona”.

Recriminen que aquestes mesures adoptades per part de l’empresa en cap cas han estat posades en coneixement de l’administració municipal i s’exigeix que es restaurin els estàndards de qualitat del servei que ha d’oferir qualsevol servei públic.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència