Connect with us

Comunitat

“La vaga de la recollida de fems s’ha tancat en fals”, segons el PP

"La vaga de la recollida fems s'ha tancat en fals", segons el PP

Els populars denuncien que el conseller, Iago Negueruela descarrega la seva responsabilitat en els batles

El Partit Popular ha denunciat aquest dimarts que el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, finalment ha decidit descarregar la seva responsabilitat en els batles i batlesses “amb el tancament en fals de la vaga de recollida de fems, que de moment no ha estat desconvocada, sinó únicament ajornada”.

Els populars consideren que “després del principi d’acord, aconseguit després de cinc dies de vaga, segueix la incertesa sobre si en els pròxims dies hi haurà o no servei, deixant abandonats als ciutadans dels més de 50 municipis afectats de Mallorca i Menorca”.

Després d’haver arribat a un preacord que podria haver-se tancat divendres passat “si el conseller Negueruela no hagués paralitzat les negociacions en què havia d’actuar de mediador per desplaçar-se com a convidat al Congrés Federal del PSOE a València, els convocants han anunciat aquest dimarts que, per ara, la vaga no es desconvoca, sinó que únicament queda ajornada”, recorden els conservadors en un comunicat de premsa.

El PP considera que “es manté la incertesa i que el Govern cerca traslladar la pressió sobre els ajuntaments per un conflicte que els és totalment aliè”. Reclamen al conseller Negueruela que segueixi intervenint en el conflicte per tal d’arribar a una solució definitiva.

Són tendència