Connect with us

Comunitat

Una dona és detinguda a Palma per deixar a la seva filla menor amb uns desconeguts

Una dona és detinguda a Palma per deixar a la seva filla menor amb uns desconeguts

Els fets van ocórrer en un bar de Son Ferriol

Agents de la Policia Nacional van detenir ahir dilluns a una dona d’origen uruguaià, de 33 anys, com a presumpta autora d’un delicte d’abandó d’un menor.

Els fets van ocórrer la nit del passat dilluns, quan va entrar una crida per la Sala CIMACC del 091, per part d’una dona que va manifestar que una desconeguda els havia deixat a una nina i va abandonar el lloc deixant a la menor al seu càrrec.

Una patrulla d’atenció al ciutadà de la Policia Nacional es va personar a l’habitatge i es va entrevistar amb la dona, la qual va informar que moments abans es trobava en companyia de la seva parella en un bar de la barriada de Son Ferriol, juntament amb els seus fills, els quals estaven jugant amb una nina que estava amb la seva mare en el lloc i que eren desconegudes per a ells.

Quan van decidir aixecar-se per a abandonar l’establiment, la dona desconeguda es va acostar al costat de la seva filla i els va dir que la nina volia anar-se amb ells a jugar amb els seus fills, deixant-la en el cotxe i abandonant la dona el lloc.

Els denunciants dels fets s’endugueren a la nina fins a ca seva, procedint a telefonar a la policia per a posar en coneixement tals fets, ja que no van poder contactar amb la mare.

Els policies van fer gestions fins a donar amb la padrina de la menor, la qual es va fer càrrec d’aquesta. Poc després la mare de la menor va ser detinguda com a presumpta autora d’un delicte d’abandó d’un menor.

Són tendència