Connect with us

Oci i Cultura

La Fira del Pebre Bord de Felanitx recupera la normalitat: Comptarà amb uns 350 firaires i una trentena de carpes

La Fira del Pebre Bord de Felanitx recupera la normalitat: Comptarà amb uns 350 firaires i una trentena de carpes

Amb motiu de la convocatòria s’han previst una trentena d’activitats entre el 22 i 24 d’octubre

L’Ajuntament de Felanitx a través de la regidoria de Fires i Mercats ha presentat aquest dilluns els actes lúdics, d’oci i culturals prevists per enguany amb motiu de la fira del Pebre Bord 2021.

La ruta GastroVi Felanitxer@ tindrà lloc aquest pròxim divendres i es perllongarà tot el cap de setmana. Una vintena d’establiments de restauració del municipi oferiran un menú o tapes amb maridatge de vi del municipi per a degustar. El mateix divendres també es podrà visitar l’exposició “S’Algar” a la Casa de Cultura.

Dissabte horabaixa s’inaugurarà al Parc Municipal de Sa Torre la mostra industrial i artesana donant un impuls al producte local. S’espera la plantada i ball dels Gegants, seguidament hi haurà la XVII ballada del Pebre Bord amb l’Agrupació Abeniara i S’Estol des Gerricó.

La Fira del Pebre Bord de Felanitx recupera la normalitat: Comptarà amb uns 350 firaires i una trentena de carpes

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat i el regidor de Fires i Mercats, Rafel Rubio, han donat a conèixer aquest dilluns el programa d’actes convocats amb motiu de la Fira del Pebre Bord 2021.

El batle, Jaume Monserrat ha destacat que “la celebració d’aquesta fira és molt important pel municipi. És el producte típic felanitxer pel qual la gent ens coneix. Ja sabem que antigament venien a comprar pebre bord per fer les matances i això és una tradició que no s’ha de perdre. L’any passat es va fer a petita escala, enguany ja tindrà més extensió i és una manera de recuperar la normalitat, les mesures s’han relaxat i la ciutadania necessita sortir”

.

Dissabte horabaixa s’inaugurarà al Parc Municipal de Sa Torre la mostra industrial i artesana que pretén donar un impuls impuls al producte local

Per la seva banda, el regidor de Fires i Mercats, Rafel Rubio ha declarat que “la gent podrà passejar pels tres quilòmetres de fira i veure paradetes des del Parc fins al Passeig Ernest Mestre”. Hi ha uns 350 firaires i una trentena de carpes on s’exposarà producte local i es mostrarà el teixit comercial i les entitats del municipi.

També s’han previst activitats infantils, exhibició de pilotatge de motos, entre altres activitats. Diumenge horabaixa estarà amenitzat amb una cercavila amb la batucada i un musical infantil, a la plaça de Sa Font de Santa Margalida, titulat ‘Monster Show’.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com