Connect with us

Actualitat

Denuncien la manca de neteja en alguns espais cèntrics de Manacor

Denuncien la manca de neteja en alguns espais cèntrics de Manacor

Els populars posen com a exemple el cas del Passeig de Na Camel.la “on es poden observar fàcilment taques negres aferradisses”

El Partit Popular de Manacor, mitjançant una nota de premsa, insta a l’equip de govern “a utilitzar aigua a pressió per a millorar la neteja del municipi”.

Els populars posen com a exemple la situació que és dona “a l’emblemàtic Passeig de na Camel·la on es poden observar fàcilment taques negres aferradisses i indefinides que, en lloc de fer-se netes, es permet que es perpetuïn”.

També denuncien que aquesta situació no únicament es dóna en el nucli urbà de la ciutat; “també altres nuclis com S’Illot, Porto Cristo i Cales de Mallorca es troben totalment abandonats”.

En la denúncia també es refereixen “a la falta de rajoles a les voreres (sense que siguin substituïdes en poc temps) i les altes herbes que es permet que hi creixin” i que consideren “són perills potencials per a persones majors. És primordial preveure abans d’haver de lamentar caigudes greus”, adverteixen.

Finalment, consideren que el govern municipal “no treu tot el suc al contracte de neteja del qual disposa”, al mateix temps que recorden que “és el més car de la història del municipi”.

Són tendència