Connect with us

Actualitat

Manacor i Educació signen un acord que permetrà la construcció de les escoletes de Porto Cristo i s’Illot

L'Ajuntament de Manacor i Educació signen un acord que permetrà la construcció de les escoletes de Porto Cristo i s'Illot

En el cas del nucli urbà de la ciutat, l’ajut serà d’un total d’1milió d’euros i farà possible crear 104 noves places de 0-3 anys

El batle de Manacor, Miquel Oliver, i el conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, han signat aquest divendres el conveni de col·laboració entre el Govern i el Consistori per millorar l’oferta de places públiques de primer cicle d’educació infantil i les condicions educatives de la primera infància. Els ha acompanyat la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernández.

Amb aquest acte, l’Ajuntament signa l’addenda al conveni de la xarxa pública d’escoletes de les Illes Balears i opta als ajuts per a la creació i consolidació de places públiques de 0-3 anys del Govern i els fons europeus Next Generation.  Cal recordar que aquestes places públiques són creades pels ajuntaments amb el suport del Govern a través de la convocatòria de creació i consolidació de places 0-3 que preveu destinar fins a 9.000 € per plaça de nova creació. A més també es destinen ajuts en espècie per ajudar els ajuntaments amb la tramitació dels projectes de creació de noves places a través de l’empresa Tragsatec. En el cas de Manacor es destinen 46.028 euros per a l’escoleta de Porto Cristo i 18.660 euros per a l’escoleta de s’Illot.

Pel que fa al nucli urbà de la ciutat, l’ajut serà d’un total d’1.000.688 euros i permetrà crear 104 noves places de  0-3 anys. D’aquest total, 712.028 euros es destinen a un nou centre de 74 places a Porto Cristo i 288.660 euros a un centre de 30 places a s’Illot. 

A la resta de Mallorca hi ha un total de 25 ajuntaments que s’acolliran a aquesta convocatòria.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència