Connect with us

Oci i Cultura

Manacor convoca una nova edició de la Fira d’estocs al carrer

Manacor convoca una nova edició de la Fira d’estocs al carrer

Aquest dissabte 16 d’octubre

La delegació de comerç de l’Ajuntament de Manacor ha organitzat per a aquest dissabte 16 d’octubre una nova edició de la Fira d’estocs al carrer. Aquesta nova cita arriba després de l’èxit de convocatòria de la fira que va tenir lloc durant les Fires i Festes, segons ha destacat el mateix Consistori.

En aquesta nova edició hi poden participar tots els comerços amb domicili fiscal a Manacor, independentment de la barriada on estiguin ubicats físicament, ja que la delegació de Comerç s’encarregarà de distribuir les paradetes a la zona per a vianants del centre o als carrers que es tancaran al trànsit amb motiu de la Fira.

Amb motiu d’aquesta convocatòria, està previst que es tanquin al trànsit el carrer Joan Lliteres des de la plaça de Sant Jaume fins a la plaça de sa Bassa; el carrer Major; el carrer Pius XII; el carrer de l’Amargura; i la plaça Jordi Caldentey. El passeig Antoni Maura també quedarà tancat fins a l’entrada de l’aparcament subterrani. També es tancarà la plaça des Cós des de l’avinguda de Baix des Cós fins al carrer d’Artà. Així mateix, també es tancaran els accessos al carrer Joan Lliteres des dels carrers Mesquida i Sínia dels Frares.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com