Connect with us

Actualitat

Una dona de Manacor es nega a mantenir relacions i és agredida sexualment per la seva parella

Aquest dijous torna l'activitat als jutjats de Manacor

L’home, de 38 anys, va ser detingut per un delicte d’agressió sexual, maltractaments i no respectar una ordre d’allunyament

Agents de la Policia Nacional a Manacor han procedit a la detenció d’un home de 38 anys com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual a la seva parella, un altre de maltractaments cap a aquesta, a més de no respectar una ordre d’allunyament dictada pels jutjats.

Els fets van succeir diumenge passat, quan un home va agredir a la seva parella sentimental en el domicili que compartien. Pel que sembla l’home es trobava sota els efectes de l’alcohol i va proposar mantenir relacions a la dona, negant-se aquesta per estar ja la relació molt deteriorada, segons la nota policial.

Davant la negativa de la dona a mantenir relacions, la seva parella li va agafar amb força i la va dur al dormitori on la va agredir sexualment malgrat els crits d’auxili perquè algun veïnat l’ajudés. Després de l’agressió, amb total tranquil·litat, l’home es va tombar en el sofà de l’habitatge.

La víctima va procedir a interposar una denúncia en les dependències policials activant-se el protocol establert i sent detingut l’autor minuts després. La víctima va manifestar que fets similars es venien produint en els últims deu mesos.

Una vegada que el presumpte autor va passar a disposició judicial, va quedar en llibertat establint el jutjat una ordre d’allunyament respecte de la dona.

En el dia d’ahir l’home es va anar de festa tornant al domicili, on va ser trobat per la víctima dormint a la casa pel que va avisar a la Policia, sent detingut novament.

Són tendència