Connect with us

Comunitat

El Consell de Mallorca assumirà el pròxim 1 de gener de 2022 les competències d’ordenació turística

L’ens insular passarà a exercir les funcions administratives en relació amb les empreses, les activitats i els establiments turístics

La Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat del Govern de les Illes Balears ha reunit aquest dimecres a la secció insular de Mallorca de la Comissió Mixta de Transferències Govern – Consells Insulars, en una trobada que ha servit per enllestir l’acord per al traspàs de les competències d’ordenació turística al Consell de Mallorca.

Aquest traspàs administratiu suposarà que la institució insular passarà a exercir les funcions administratives en relació amb les empreses, les activitats i els establiments turístics.

L’acord preveu el traspàs efectiu de 61 llocs de feina que s’integraran dins de l’estructura del Consell de Mallorca, afectant els serveis d’ordenació turística, inspecció i estratègia, el servei tècnic i el de control d’empreses i activitats.

El traspàs d’aquestes competències es fa seguint el que marquen els Acords de Bellver i complint amb l’acord de la III Conferència de Presidents i Presidentes, celebrada a Raixa l’11 de setembre del 2020.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com