Connect with us

Actualitat

Rafel Nadal ja té oficialment una cama llorencina

Rafel Nadal ja té oficialment una cama llorencina

El tennista ha estat nomenat, aquest dimecres, fill adoptiu del municipi en el transcurs d’un ple extraordinari

L’estreta vinculació del tennista Rafel Nadal amb el municipi de Sant Llorenç es produeix per raons familiars, ja que la seva padrina materna és natural d’aquesta localitat. A tot això cal afegir-li un grup d’amistats que manté el tennista, des de fa anys, amb un grup de veïnats del poble. Però, des d’aquest dimecres, la unió del tennista de Manacor amb el poble de veïnat ja és més oficial que mai, després que el Consistori, per unanimitat, l’hagi nomenat fill adoptiu en el transcurs d’una sessió plenària extraordinària celebrada aquest migdia en una improvisada sala d’actes a l’Espai 36.

Un nombrós grup de familiars de l’esportista l’han acompanyat en aquest dia tan especial. Entre ells, la seva dona, Xisca Perelló, i la inseparable germana del tennista, Maria Isabel Nadal, a més dels seus pares, entre altres.

Un nombrós grup de familiars de l'esportista l'han acompanyat en aquest dia tan especial. Entre ells, la seva dona, Xisca Perelló, i la inseparable germana del tennista, Maria Isabel Nadal, a més dels seus pares, entre altres.

Un nombrós grup de familiars de l’esportista l’han acompanyat en aquest dia tan especial. Entre ells, la seva dona, Xisca Perelló, i la inseparable germana del tennista, Maria Isabel Nadal, a més dels seus pares i respectives padrines, entre altres.

El batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, ha donat lectura a l’expedient elaborat des del departament d’Esports del Consistori, per a formalitzar la proclamació del nou fill adoptiu. Destaca, com bé consta en el document oficialment, “la voluntat d’agrair les nombroses mostres de solidaritat que Nadal va manifestar amb totes les persones afectades per la torrentada del passat 9 d’octubre de 2018, però especialment per l’ingrés d’un milió d’euros que la Fundació Rafa Nadal va donar a l’Ajuntament de Sant Llorenç i per fer visible, gràcies a la seva presència dins el món de l’esport a nivell mundial, la situació que estava patint el nostre municipi”.

L’acte també ha comptat amb l’assistència d’alguns veïnats del poble i de dos representants de l’Associació d’Afectats per la Torrentada de Sant Llorenç.

En un breu discurs, el tennista ha agraït el gest del Consistori, recalcant que la seva implicació amb el municipi arran de la torrentada de fa ara 3 anys, ho va fer de forma totalment desinteressada i sense esperar res a canvi

En un breu discurs, el tennista ha agraït el gest del Consistori, recalcant que la seva implicació amb el municipi arran de la torrentada de fa ara 3 anys, ho va fer de forma totalment desinteressada i sense esperar res a canvi. “Senzillament vaig intentar ajudar de la manera que vaig poder, igual que van fer moltes altres persones”. També ha volgut recordar a totes les persones i famílies que ho van passar malament en aquell moment, dedicant també unes paraules a l’actual situació que es viu a l’illa de La Palma, a les Canàries, arran de l’erupció del volcà.

La totalitat de representants polítics del Consistori al costat de Rafel Nadal, després de rebre el diploma acreditatiu de fill adoptiu del municipi.

La totalitat de representants polítics del Consistori al costat de Rafel Nadal, després de rebre el diploma acreditatiu de fill adoptiu del municipi.

El títol de fill adoptiu, que està regulat pel reglament d’honors i distincions de l’Ajuntament, reconeix que “Rafel Nadal, sent una persona externa al municipi, té la consideració de predilecte o il·lustra i se li reconeix i agraeix la donació i l’ajuda atorgada en l’àmbit material i social”.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com