Connect with us

Vist a les xarxes

La imatge que s’ha estès com la pólvora per les xarxes

La imatge que s'ha estès com la pólvora per les xarxes

La bandera republicana sobrevola el cel de Madrid i Pablo Iglesias, en to divertit, ha desmentit qualsevol implicació amb el fet protagonitzat per la ‘Patrulla Àguila’ de l’Exèrcit espanyol

Aquesta imatge s’ha estès com la pólvora per les xarxes socials, especialment Twitter, on molta gent estava pendent de la desfilada militar per celebrar el dia de la Hispanitat per comprovar si enguany, com ja marca la tradició, es tornava a produir una errada històrica.

L’incident, novament, la protagonitzada un dels avions de l’anomenada ‘Patrulla Àguila’ de l’Exèrcit espanyol que ha expulsat un fum més aviat de color lila que no vermell. El fet ha provocat que la bandera republicana sobrevolàs novament el cel de Madrid, davant la sorpresa de bona part dels assistents, a més de les autoritats presents a l’acte.

Una usuària ha compartit un vídeo des de ca seva, on es pot veure clarament com la darrera franja vermella que han de conformar la bandera és de color lila: “És morat i qui digui el contrari, menteix”, ha manifestat en una piulada entre rialles.

Per la seva part, l’exlíder de Podem, Pablo Iglesias, també ha decidit sumar-se a la ‘festa’ en to divertit, i ha desmentit qualsevol implicació amb el fet: “he de desmentir categòricament qualsevol implicació per part meva en què la Patrulla Àguila hagi pintat la bandera republicana en el cel de Madrid”, ha escrit.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com