Connect with us

Comunitat

Rècord històric: La calor dispara el consum energètic a Balears

Aquest passat dilluns, a les 13.53 hores, es va registrar la punta màxima de potencia a Illes amb una potència de 1245 MW superant el rècord històric registrat fins ara, del mes d’agost de 2008, de 1244 MW

Aquest passat dilluns, dia 31 de juliol a les 13.53 hores es va registrar el rècord històric de punta màxima de potencia de les Illes Balears amb una potència de 1245 MW superant el rècord històric registrat fins ara, del mes d’agost de 2008, de 1244 MW.

Per altra banda, ahir vespre a les 21.41h el sistema elèctric Eivissa-Formentera també va superar el seu registre històric amb una punta màxima de potència de 229,9 MW, superant d’aquesta manera la punta màxima de potència registrada el mes d’agost de 2015 de 229,2 MW.

S’ha d’esmentar que anit s’ha registrat, a causa de les altes temperatures, un valor mínim de les hores vall de 684 MW, un valor que destaca per sobre la mitjana registrada d’aquest mes de juliol que ha estat de 612 MW.

Pel que fa a l’evolució de la demanda prevista per aquesta setmana, si es mantenen les altes temperatures, es podrien tornar a superar les puntes màximes de potència elèctrica.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència