Connect with us

Actualitat

El Pi demanarà al Consell de Mallorca treure el trànsit de camions i autocars fora del nucli urbà de Petra

El Pi demanarà al Consell de Mallorca l'eliminació definitiva del trànsit dels vehicles pesants del nucli urbà de Petra

Segons el batle, Salvador Femenias, “la gent està molt crispada i cada vegada es poden veure més protestes en contra dels camions

El PI presentarà una iniciativa en el Consell de Mallorca, el pròxim mes de novembre, perquè es tregui el trànsit de camions i altres vehicles pesants del nucli urbà de Petra.  El president del Comité Local de la formació regionalista a Petra, Miquel Jaume, i el batle de Petra, Salvador Femenias han recorregut la zona afectada junt amb el president de la formació, Tolo Gili, i la vicepresidenta i portaveu al Consell de Mallorca, Xisca Mora, per tal de veure la problemàtica i reiterar novament la petició de solucions al departament de Mobilitat del Consell. 

La portaveu del grup insular d’El Pi, Xisca Mora ha declarat que “es tracta d’una iniciativa per a que es doni una solució efectiva i ràpida per tal de prioritzar el pas dels vianants i també la seguretat i tranquil·litat dels veïnats”. Mora ha explicat com en aquests moments els veïnats veuen com les seves vies públiques estan perjudicades “degut al trànsit de camions que creen embossos dins del poble”. 

El president del Comité Local de la formació regionalista a Petra, Miquel Jaume, i el batle de Petra, Salvador Femenias han recorregut la zona afectada junt amb el president de la formació, Tolo Gili, i la vicepresidenta i portaveu al Consell de Mallorca, Xisca Mora

El president del Comité Local de la formació regionalista a Petra, Miquel Jaume, i el batle de Petra, Salvador Femenias han recorregut la zona afectada, acompanyats del president de la formació regionalista, Tolo Gili, i la vicepresidenta i portaveu al Consell de Mallorca, Xisca Mora.

Per la seva banda, el batle de Petra, Salvador Femenias, ha reclamat  la necessitat per al municipi de treure el pas constant de vehicles pesants i sobre tot “furgonetes que entren dins del poble i es pugen dins les voreres, obstaculitzant el pas dels residents”. Femenias ha explicat que “la gent esta molt crispada i cada vegada es poden veure més cartells de protesta en aquest sentit”.

Tant Mora com Femenias han insistit en el problema que suposa per al municipi de Petra i que les solucions tenen que ser el més aviat posible ja que es tracta d’una qüestió que acumula ja més de 15 anys sense obtenir cap tipus de resposta.

Són tendència