Connect with us

Actualitat

Desmantellat un punt de venda de droga a s’Arenal de Llucmajor

Desmantellat un punt de venda de droga a s’Arenal de Llucmajor

Situat molt prop d’un col·legi i d’una guarderia; a l’habitatge intervingut també residien menors d’edat

La Guàrdia Civil ha detingut a dues persones per un suposat delicte contra la salut pública i desmantellat un punt de venda de droga molt actiu en el nucli de s’Arenal de Llucmajor.

Agents de la Guàrdia Civil a principis del passat mes de setembre activaren una recerca per a situar i desarticular un punt de venda de droga al carrer Torrent de la citada localitat. Una vegada iniciades les perquisicions, els guàrdies civils van aconseguir situar el domicili on pel que sembla venien els estupefaents. Van comprovar que es tractava d’una família. A més es van adonar que en la rodalia de l’habitatge hi havia un col·legi i una guarderia, igualment en el mateix domicili residien diversos menors i els detinguts realitzaven la venda de droga en presència d’aquests menors.

Amb autorització judicial d’entrada i registre en el domicili, els investigadors van confiscar diverses dosis de marihuana preparades per a la seva venda, així com 2.000 euros en efectiu presumptament provinents d’aquestes vendes.

Els agents creuen que es tractava d’un dels principals subministradors de marihuana en la zona de s’Arenal.

Són tendència