Connect with us

Esports

Sant Llorenç nomenarà al tenista Rafel Nadal fill adoptiu

Sant Llorenç nomenarà al tenista Rafel Nadal fill adoptiu

En el transcurs d’una sessió plenària convocada per a aquest dimecres a les 13.15 hores i que comptarà amb la presència de l’esportista

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar nomenarà aquest dimecres en un ple extraordinari de declarat d’urgència al tenista manacorí Rafel Nadal fill adoptiu del municipi. Una decisió presa després que l’esportista, a través de la seva fundació, ingressés al Consistori la quantitat d’un milió d’euros pels afectats de la torrentada que va sofrir el municipi ara fa tres anys.

Segons el Consistori, aquest gest “el converteix en mereixedor” d’aquest reconeixement. Aquest títol està regulat pel reglament d’honors i distincions de l’Ajuntament. En el cas de l’esportista, tindrà la condició de fill adoptiu, ja que el reglament reconeix que són persones externes que tenen la consideració de predilecte o il·lustra i defineix com a predilecte, persona a la qual es vol reconèixer i agrair allò que ha donat o ha fet per a qualcuna de les comunitats del terme, tant en l’àmbit material, com social o cultural.

L’aportació de Nadal fou la més grossa rebuda pel municipi després dels tràgics fets ocorreguts l’any 2018, segons ha informat el mateix Ajuntament.  La proposta serà presentada per la regidora d’Esports, Antònia Bauçà.

El mateix tenista ha confirmat la seva assistència a l’acte. Serà obert al públic tot i que amb limitació d’aforament per garantir la seguretat de tots els assistents. Per això, s’hauran de treure invitacions. Es podran treure el mateix dimecres de les 10 h a les 12.30 h a l’Espai 36, segons un comunicat emès aquest dilluns per l’Ajuntament.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com