Connect with us

Actualitat

Demanen que Manacor prorrogui que els bars i restaurants puguin ocupar la via pública amb les terrasses

Demanen que Manacor prorrogui que els bars i restaurants puguin ocupar la via pública amb les terrasses

El PP justifica la petició en el fet que “el municipi va ser un dels més perjudicats i amb les restriccions més dures, a causa del confinament perimetral

El Partit Popular de Manacor exigeix la pròrroga de l’ús d’espais públics perquè puguin seguir sent utilitzats per les terrasses dels bars i restaurants del municipi. Aquesta petició arriba dos dies després que el Consistori anuncies el diumenge 17 d’octubre com a data límit perquè els restauradors de Manacor retirin les taules i cadires que ocupen llocs d’aparcament. Una autorització municipal que es va anunciar durant els mesos crítics de la crisi sanitària i que afectar especialment aquest tipus de negocis a causa de les restriccions,

Els populars justifiquen la petició en el fet que la capital del Llevant “va ser un dels municipis de Mallorca per les restriccions, especialment pel confinament perimetral de l’any passat”.

La portaveu Maria Antònia Sansó, reconeix que a Manacor no sobra aparcament, però diu que “el problema és una conseqüència de les males polítiques en matèria de Mobilitat per part de l’equip de govern; no en té cap culpa el sector de la restauració”.

Segons Sansó, “llevat de Palma, Manacor torna a ser un dels municipis més perjudicats per les decisions polítiques presses a conseqüència de la pandèmia. Quan ens varen confinar perimetralment, va ser un experiment amb grans perjudicis per al sector de la restauració i del comerç; un confinament, per cert, que a altres municipis amb una incidència superior no es va aplicar”, ressalta Sansó.

Són tendència