Connect with us

Vist a les xarxes

La mascareta en interiors serà obligatòria, com a mínim, fins a la primavera del 2022

A partir del pròxim dilluns: El Govern imposarà l'ús obligatori de mascareta al marge de la distància de seguretat

Així ho ha assegurat la ministra de Sanitat, Carolina Darias, que ha insistit a recordar que “la pandèmia no s’ha acabat”

Fins quan serà obligatòria la mascareta? Poc a poc es van flexibilitzant totes les restriccions derivades de la pandèmia, però la mascareta en interiors continua sent obligatòria. En aquest sentit, la ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha insistit aquest divendres que “la pandèmia no s’ha acabat”, tot i la baixa incidència acumulada a 14 dies, que avui s’ha situat per sota dels 50 casos per 100.000 habitants en xifres de tot l’Estat.

En una entrevista concedida a la Ser, Darias ha donat a entendre que la decisió d’eliminar la mascareta en interiors no s’adoptarà almenys fins a la primavera del 2022.

A més a més, amb la tardor arriba la temporada dels virus respiratoris, com la grip, i pot durar fins al febrer o març. L’any passat, però, la grip va ser testimonial gràcies a l’ús de les mascaretes. Sobre si s’ha de retirar, Darias ha preferit ser prudent: “Pas a pas”, ha remarcat.

La ministra ha fet un esment especial al fet que hi ha quatre milions de persones majors de 12 anys que encara no s’han vacunat, a part dels menors d’11 anys que encara no tenen una vacuna aprovada per l’Agència Europea de Medicaments (EMA).

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com