Connect with us

Actualitat

Mateu Puigròs, tres anys després de la tràgica torrentada: “Pareix mentida que estiguem exactament igual”

Mateu Puigròs, tres anys després de la tràgica torrentada: "Pareix mentida que estiguem exactament igual"

En declaracions a IB3 Ràdio, el batle de Sant Llorenç ha demanat públicament que el Govern i el Consell de Mallorca superin les discrepàncies tècniques que fan que el projecte de la variant continuï aturat

Aquest dissabte es compliran ja 3 anys de la tragèdia torrentada que va afectar greument a molts indrets del Llevant, però que va tenir unes nefastes conseqüències en el municipi de Sant Llorenç des Cardassar. Una torrentada que va provocar, però per recordar-ho d’una forma resumida, greus inundacions, amb 13 morts i nombrosos danys materials.

En declaracions a l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio, el batle del municipi, Mateu Puigròs, ha demanat al Govern i al Consell de Mallorca que superin les discrepàncies tècniques que mantenen que fa que el projecte de la variant continuï aturat. Puigròs ha recordat que aquest és un dels punts negres, més crítics, que falten per arreglar, juntament amb les obres als ponts, que també romanen pendents.

Puigròs ha explicat que “el 2019, l’Ajuntament ja va presentar els projectes bàsics d’aquestes dues actuacions per a agilitar els tràmits”. Segons el batle, “pareix mentida que tres anys després no hagin començat les obres. Reclamam que es tramitin d’urgència per evitar una nova desgràcia”.

Són tendència