Connect with us

Esports

Conecta Balear renova la seva col·laboració amb el Palma Futsal

Conecta Balear renova la seva col·laboració amb el Palma Futsal

L’empresa de comunicacions de Manacor compleix el seu desè any com un dels principals patrocinadors de l’equip de futbol sala

El club balear que milita en la LNFS i l’empresa de comunicacions de Manacor, Conecta Balear han renovat per dos anys més la seva estreta col·laboració que es va iniciar l’any 2011.

El director general del Palma Futsal, José Tirado i Joan Miquel Durán, CEO de Conecta Balear, han rubricat aquest dijous el nou compromís entre les dues parts. En paraules de Tirado, “Conecta Balear és responsable del que és el Palma Futsal a dia d’avui. Celebram el desè aniversari junts i ens omple d’orgull”.

Per la seva part, Joan Miquel Durán, en representació de l’empresa de comunicacions, ha valorat el creixement mutu que han experimentat les dues entitats, cadascuna en el seu camp. “Fa deu anys decidirem d’una idea fer un negoci i va néixer Conecta Balear. Sentim la passió amb la qual Tirado transmetia el projecte esportiu que havia creat Miquel Jaume i ens va fer pensar a ajuntar-nos al club per a començar a col·laborar i que volíem ser els millors en el món de les telecomunicacions a Balears. Ells aspiraven al mateix en el terreny esportiu. Han passat deu anys, tots ens hem fet grans, hem treballat molt i crec que els dos estem en una posició top. A poc a poc hem anat fent camí”, ha manifestat el CEO de Conecta Balear.

Són tendència