Connect with us

Actualitat

Sant Llorenç enceta l’agost amb les seves Festes

La cursa nocturna i la Fira són un any més les activitats més destacades

Sant Llorenç es prepara per viure un any més les seves Festes. Unes celebracions que com cada any comencen a principis d’agost i que s’allargaran gairebé fins a final de mes.
En el programa destaca com cada any la popular cursa nocturna “Més sans que un gra d’all”. La cursa celebra en el 2017 la seva edició XXIV i les camisetes ja s’han posat a la venda. Tot i que se n’han fet 3.000, s’espera que siguin poques, i és que el primer dia ja se’n varen vendre més de 500.
La Fira Nocturna, que serà el dissabte dia 12 serà un altre dels esdeveniments destacats d’enguany. L’estació del tren serà l’escenari que recollirà la mostra.
El pregó de festes serà dilluns dia 7 i anirà a càrrec de Gaspar Valero i Martí, historiador i escriptor. Destaca també el concert de Jaume Anglada i Carolina Cerezuela el diumenge 13 d’agost o la revetlla de la nit de Sant Llorenç el dilluns 14.

Podeu consultar el programa complet de les festes al següent enllaç: http://www.santllorenc.cat/santllorenc/sites/default/files/documents/programa_de_festes.pdf

Són tendència