Connect with us

Oci i Cultura

Torna la FIET, la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears

Torna la FIET, la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears

L’esdeveniment es durà a terme entre el 14 i el 17 d’octubre a Vilafranca de Bonany

Arriba una nova edició de la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears(FIET), que acollirà professionals, companyies i programadors de les arts escèniques de l’Arxipèlag i d’arreu de l’Estat. En total, s’hi representaran una quarantena d’espectacles de companyies de Mallorca, Menorca, Eivissa, Catalunya, Andalusia, Múrcia, el País Valencià, Galícia i el País Basc.

La dinovena edició de la FIET tendrà lloc a Vilafranca de Bonany entre els dies 14 i 17 d’octubre de 2021. Sa Xerxa, l’entitat organitzadora, ha donat a conèixer, aquest dijous en roda de premsa a la Misericòrdia de Palma, la programació completa del Festival. 

La FIET torna després d’una edició passada complicada per mor de la pandèmia i ho fa amb l’essència que la caracteritza, espectacles de carrer i de sala per a tota la família, sempre complint totes les normatives sanitàries vigents. 

En total es representen 39 espectacles, entre els quals hi ha obres de teatre, dansa, teatre físic, visual i d’objectes, clown, circ, titelles, teatre documental, glosa, instal·lació, contacontes, instal·lacions de carrer, i dos work in progress amb un objectiu en comú; tots els espectacles són familiars. 

Espectacle inaugural 

Entre els espectacles destacats hi ha el retorn de l’aclamat Guillem Albà amb ‘Jaleiu’, una obra que ha rebut el Premi Públic Fira Tàrrega, el Premi Públic Mostra d’Igualada i el Premi Públic Fira de Titelles de Lleida i que serà l’espectacle inaugural de la FIET 2021, el dijous 14 d’octubre a les 21 hores. 

També destaca l’estrena absoluta de ‘La maleta’, una obra de  clown, teatre d’objectes, titelles i teatre visual de la companyia menorquina Minúcia Teatre amb Anselm Serra i Jordi Pérez. 

Estrena del documental ‘COM-PARTIR’

El documental ‘Com-partir. Un experiment escènico-pandèmic inaugural’ és el resultat de la combinació d’entrevistes als participants de la gala i un tast d’aquesta. Gala que va inaugurar l’especial XVIII edició de la Fira de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears, la FIET 2020 i que es mostrarà en estrena absolutaal Teatre de Vilafranca el dijous 7 d’octubre a les 20.00 h.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com