Connect with us

Esports

Equips europeus de renom participaran en la ‘III Edició de l’East Mallorca Girls Cup’

Equips europeus de renom participaran en la 'III Edició de l'East Mallorca Girls Cup'

Cala Millor, Sant Llorenç i Son Servera acolliran a partir d’aquest pròxim cap de setmana la major concentració de futbol base femení

El Llevant de Mallorca acollirà, des d’aquest dissabte dia 9, i fins al dimarts 12 d’octubre, la major concentració de futbol basi femení de l’Estat després de la pandèmia de la Covid-19.

Vint-i-un equips entre les categories Sub-12, Sub-14 i Sub-16 competiran en la zona de Cala Millor, Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera, en la qual serà tercera edició de la denominada ‘East Mallorca Girls Cup’, un esdeveniment que serà possible gràcies al suport del Consorci Turístic de Sant Llorenç-Son Servera, i que compta amb el necessari i important suport i patrocini de la Fundació de Turisme de Mallorca i del Consell de Mallorca.

A la presentació, efectuada aquest dijous a l’Auditòrium Sa Mániga de Cala Millor, han assistit el president de la Fundació Mallorca Turisme del Consell, Miguel Pastor; la batlessa de Son Servera, Natalia Troia, el batle de Sant Llorenç des Cardassar, Mateu Puigròs; el vicepresident de la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) Joan Barceló; el conseller-gerent del Consorci de Turisme de Sant Llorenç des Cardassar-Son Servera, José Marcial Rodríguez; i el director del torneig, Cristóbal Tudurí.

Entre els assistents a la presentació, a més dels representants dels mitjans de comunicació, es trobaven la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, Antònia Bauzà; el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Sant Llorenç, Nicolau Bordal, i diversos responsables d’establiments turístics de la zona.

S’espera que entre esportistes, tècnics, delegats, familiars, etc. el torneig reuneixi unes dues mil persones, aproximadament, segons han avançat les entitats organitzadores.

Futbol Club Barcelona, Bayern Münich, París Saint Germain, Athletic Club de Bilbao, Atlètic de Madrid, RCE Espanyol, València C.F, i altres equips de renom han confirmat la seva participació en un torneig que, en aquesta ocasió i per primera vegada, inclou la modalitat sub-12.

El director del torneig, Cristóbal Tudurí, s’ha mostrat “satisfet i orgullós” que el sector públic i el privat hagin juntat esforços un any més per a donar suport a la iniciativa i ha afirmat que es tracta del “millor trofeu de l’Estat i un dels millors d’Europa. La qualitat dels equips participants és màxima”, ha recalcat.

Tudurí: “En 2024 confiam comptar amb la participació de més de 100 equips”

Tudurí ha lamentat que enguany no pugui haver-hi participació d’equips del Japó, el Brasil o Rússia, ja que, segons ha dit, “en aquests països, el tema de la covid-19 encara està molt present”. “Si tot transcorre normalment, en 2024 comptarem amb la participació de més de 100 equips”.

Natalia Troia, batlessa de Son Servera, ha valorat positivament la celebració del torneig que “ajuda a desestacionalizar el turisme de la zona. Garantizrem totes les mesures sanitàries i cuidarem molt la seguretat del projecte”, ha assegurat.

El batle de Sant Llorenç, Mateu Puigrós, ha afirmat que el torneig és “una acció més enfocada a prolongar la temporada turística en aquesta àrea. Es tracta d’una gran feina d’organització”.

El president de la Fundació Mallorca Turisme del Consell de Mallorca, Miquel Pastor, ha considerat que la competició té “un especial atractiu” i suposa “un exemple de projecte per a atreure turisme en temporada baixa”.

Per a tancar la presentació, s’ha projectat un vídeo de suport al torneig, gravat per la futbolista serverina Virginia Torreta, actual futbolista de l’Atlètic de Madrid, en la qual ha desitjat la millor de les sorts a l’edició d’enguany.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com