Connect with us

Oci i Cultura

L’Ajuntament de Felanitx cerca adquirir un immoble a s’Horta per destinar-ho a espai sociocultural

L'Ajuntament de Felanitx cerca adquirir un immoble a s'Horta per destinar-ho a espai sociocultural

Es gestionarà mitjançant un concurs públic, procediment obert i tramitació ordinària, segons ha informat el mateix Consistori

L’Ajuntament de Felanitx té la necessitat d’adquirir un nou immoble en el nucli de s’Horta, per la manca d’espais municipals en aquest indret. Així ho ha comunicat el mateix Consistori, qui ha fet esment a aquesta necessitat, ja que “actualment els veïnats del nucli han de dur a terme les activitats a diferents immobles cedits a l’Ajuntament”.

 Recorden que actualment el centre cívic està ubicat en un local cedit pel Govern, en el mateix indret es troba la biblioteca i es duen a terme altres activitats com són tallers de cuina, activitats de ball, reunions d’associacions, entre altres activitats. Per la seva banda, la tercera edat de s’Horta es veu en l’obligatorietat de celebrar les seves activitats a un espai cedit pel Bisbat de Mallorca.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat, considera que “la finalitat a l’hora d’adquirir un immoble és concentrar en un mateix espai a les diferents associacions i entitats que hi ha a s’Horta“. Monserrat també recorda que “els infants tampoc compten amb un espai per dur a terme activitats lúdiques”.

El futur immoble també serviria per a poder emmagatzemar el material que la Brigada Municipal fa servir per dur a terme les tasques de manteniment de la zona.

L’Ajuntament també ha informat que la compra del nou edifici es gestionarà mitjançant un concurs públic, procediment obert i tramitació ordinària.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència