Connect with us

Actualitat

Els bars, restaurants i cafeteries de Manacor hauran de retirar les terrasses autoritzades per la Covid

Els bars, restaurants i cafeteries de Manacor hauran de retirar les terrasses autoritzades provisionalment en espais públics per la Covid

Disposen fins al pròxim 17 d’octubre per fer-ho, segons ha informat el Consistori

L’Ajuntament de Manacor ha decidit donar per acabada l’autorització provisional d’espais públics que fins ara han disposat els bars, restaurants i cafeteries del municipi. Una mesura que és va decidir implantar en el seu dia de manera temporal, a conseqüència de la crisi provoca per la Covid-19.

El Consistori justifica la decisió en el fet que “la situació epidemiològica ha evolucionat favorablement reduint la incidència acumulada de contagis. Per aquest motiu, el Govern de les Illes Balears ha flexibilitzat les mesures, entre les quals es permet als serveis de restauració de bars, cafeteries i restaurants amb una cabuda a l’interior del 75% i del 100% a les terrasses de la capacitat màxima autoritzada”.

Durant tot aquest temps, els negocis dedicats a l’hostaleria han pogut fer ús amb taules i cadires de zones de la via pública destinada al trànsit o estacionament de vehicles immediatament adjacents als locals afectats.

Des de l’Ajuntament es recorda que “aquesta autorització de caràcter excepcional, provisional i temporal, es va concedir el 2020 i ha estat prorrogada també l’any 2021. Tenint en compte la millora de la situació sanitària i la flexibilització de les mesures, el consistori ha decidit posar fi a aquestes autoritzacions”.

Els bars, restaurants i cafeteries disposen fins al pròxim 17 d’octubre de 2021 per retirar les terrasses.

Són tendència