Connect with us

Societat

Els veïnats de les urbanitzacions de Llucmajor exigeixen més seguretat ciutadana

Els veïnats de les urbanitzacions de Llucmajor exigeixen més seguretat ciutadana

Han recollit més de 3.000 signatures exigint una solució als continus robatoris que es vénen donant en els nuclis poblacionals

Un total 3.000 signatures demanen acabar amb la inseguretat ciutadana que ve donant-se en diferents urbanitzacions del municipi de Llucmajor, a més de la zona de s’Arenal.

Els afectats vénen denunciant els continus robatoris que vénen produint-se en aquests nuclis poblacionals, trencament de finestretes i robatoris de peces en els vehicles estacionats en la via pública, el robatori d’un cotxe dies enrere, rodes punxades en massa, ocupacions d’habitatges, entre altres actes delictius, segons denuncien des de l’Associació de Veïnats ‘Mirador del Delta’.

Donada la situació, van decidir fa unes setmanes iniciar una campanya de recollida de signatures sol·licitant a l’Ajuntament de Llucmajor més mitjans, més agents de policia local i més vigilància als seus carrers.

Segons la Presidenta del col·lectiu veïnal, Teresa Abad, aquesta iniciativa de recollida de signatures va sorgir després d’haver mantingut una reunió amb dos regidors, una altra reunió amb el cap de la Policia Local i el mateix batle…”la gota que va fer vessar el tassó van ser les desafortunades declaracions aparegudes a IB3 el passat dia 5 de febrer on el batle excusava i justificava la situació com una percepció subjectiva de la situació. Fets aïllats i puntuals però que s’han dimensionat per l’efecte multiplicador de la subjectivitat veïnal”.

Les signatures recollides han estat entregades a l’Ajuntament de Llucmajor. Els mateixos afectats exigeixen també poder celebrar una nova reunió amb el batle, Éric Jareño, per a tractar en profunditat el tema de la inseguretat ciutadana en les urbanitzacions i s’Arenal i concretar les mesures urgents que, segons els veïnats, haurien de prendre’s.

Són tendència