Connect with us

Comunitat

#JuntsHiGuanyam d’El Pi recorda al candidat Roldán que “va organitzar el Congrés que ara vol impugnar”

La candidatura #juntshiguanyam d'El Pi recorda al candidat, Toni Roldán, que "el congrés que vol impugnar va ser organitzat directament pels seus representants"

El candidat eivissenc que dissabte va acceptar els resultats, hores després va deixar entreveure l’existència d’irregularitats en la convocatòria i en el recompte dels vots

El Congrés d’El Pi celebrat dissabte passat a Campanet encara està sent notícia, cinc dies després, davant les amenaces d’alguns sectors crítics que volen impugnar part del Congrés per “presumptes irregularitats”, diuen.

Davant la situació creada, la candidatura que va resultar més votada i que encapçalava el candidat, Tolo Gili, sota el lema #juntshiguanyam, ha emès aquest dijous un comunicat per tal de sortir al pas de determinades declaracions que en aquestes últimes hores ha realitzat el candidat derrotat, Toni Roldán.

En el comunicat, es recorda que “el congrés va ser en tot moment organitzat directament pels membres de la candidatura del Sr. Roldán, fent un reglament a la seva mida, en executives sense quòrum, interpretant normes estatutàries per impedir la votació de més de 80 afiliats que varen fer incidències davant la Mesa en defensa dels seus drets, i per això estam convençuts de què el resultat final de la nostra candidatura hagués sobrepassat el 65% de suports en un congrés just”.

També recorden en la mateixa nota que tots els membres de la mesa formaven part de la candidatura del Sr. Roldán, demostrant amb això molt poca voluntat de transparència i que la mesa ja es va pronunciar en el seu moment sobre les candidatures segons extracte literal de la comunicació que es va enviar:

“Reunida la mesa del V Congrés Balear de El Pi, dia 23.9.21 a les 17.30 amb l’assistència de… …….…….…….…….…….…….…….………. decideix per unanimitat: Acceptar els canvis a les llistes de candidatura proposats per la candidatura del Sr., Bartomeu Gili i el Sr. Antoni Roldán tot d’acord amb els correus remesos. Remetre les llistes a l’empresa …. per la seva inclusió a la plataforma de vot corresponent….“.

Finalment manifesten que “no hi caben més interpretacions en el resultat final del Congrés” i diuen que “no acceptarem cap manipulació més, per la qual cosa demanam al Sr. Roldán que deixi de banda aquesta actitud i accepti el resultat, tal com va manifestar i es va comprometre una vegada finalitzat el Congrés”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència