Connect with us

Actualitat

‘Estel de Llevant’ reforçarà el servei de neteja viària a Porreres

'Estel de Llevant' reforçarà el servei de neteja viària a Porreres

L’Associació social treballa des de 1996 a les comarques de Llevant i Migjorn de Mallorca amb les persones que sofreixen trastorn de salut mental i els seus familiars

L’Ajuntament de Porreres ha posat en marxa un nou servei de neteja viària amb “més freqüències de neteja, més ecològic, sostenible i respectuós amb l’entorn”, segons ha informat el Consistori.

L’adjudicatari del contracte és ‘Estel de Llevant’, una entitat sense ànim de lucre que treballa des de 1996 a les comarques de Llevant i Migjorn de Mallorca amb les persones que sofreixen trastorn de salut mental i els seus familiars. La durada d’aquest contracte de serveis és de dos anys, prorrogables per dos més.

La regidora de Medi Ambient, Miquela Bordoy, ha explicat que “les principals novetats del nou servei de neteja viària és l’ampliació dels mitjans humans. Hem passat de dos a cinc operaris per prioritzar la retirada de residus de manera manual”, en aquest sentit la regidora ha assenyalat que “no estàvem del tot satisfets amb el servei que ens donava la màquina agranadora, per això hem incrementat la plantilla d’operaris per reforçar l’agranada manual.”

Bordoy també ha destacat que “amb aquest nou contracte, a part de millorar el servei de neteja, també teníem l’objectiu de dur a terme una contractació de caràcter social, per aquest motiu hem apostat per licitar un contracte reservat per centres especials d’ocupació.”

Són tendència