Connect with us

Societat

Els èxits esportius del tennista Rafel Nadal li haurien suposat uns guanys de 120 milions de dòlars, segons Forbes

Nadal disputarà a Tsitsipas un lloc a les semifinals d'Austràlia

Segons la revista de negocis, a aquesta quantitat caldria sumar-li els 24 milions de dòlars obtinguts en 2017 pels acords de patrocini que té amb KIA, Nike Tommy Hilfiger, Babolat o Telefónica

Fa només 5 dies, el tennista Rafel Nadal va complir ni més ni manco que 20 anys en el rànquing de l’ATP. Un llistat que ha encapçalat fins a tres dècades diferents, fet que de moment no ha aconseguit cap altre tennista. Des que va començar la seva etapa professional, ha guanyat almenys un títol cada any, sent el Roland Garros el seu torneig fetitxe, després d’haver-ho alçat un bon grapat de vegades.

Segons Forbes, la llarga llista d’èxits esportius aconseguits per Nadal al llarg de la seva carrera professional li haurien suposat uns ingressos econòmics de superiors als 120 milions de dòlars, la qual cosa situa al manacorí com tercer tennista amb més guanys en el circuit de l’ATP, només superat per Federer i Djokovic.

Però no són aquests els únics ingressos que engreixen el compte corrent de Nadal cada final de mes, segons destaca la revista econòmica. Cal afegir també tot el que genera a través dels seus negocis i inversions fora de la pista de tennis, que no són poques.

El tennista participa en negocis vinculats amb la restauració, també té presència en el sector immobiliari, a través d’una societat anomenada Mabel Capital, de la qual és propietari juntament amb Abel Matutes Prats i Manuel Campos Guallar. Entre els seus projectes destaca MABEL Villa de París a Madrid, una promoció residencial d’11 habitatges en un edifici de 1889 situat en la Plaça Vila de París. També és present a Portugal o a la Costa del Sol.

Apunta també la mateixa font que en 2017, el tennista va arribar a embutxacar-se fins a 24 milions de dòlars pels acords de patrocini que té amb KIA, Nike Tommy Hilfiger, Babolat o Telefónica.

Tornant al terreny esportiu, una altra de les pedres angules dels negocis de Nadal és la Rafael Nadal Academy, el complex esportiu situat a Manacor i que està sent objecte d’una important ampliació dels seus serveis i instal·lacions.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com