Connect with us

Vist a les xarxes

ERC proposa que sigui legal fumar marihuana on es pot consumir tabac

ERC vol que es legalitzi el consum de marihuana en els mateixos espais on es pot consumir tabac, és a dir, a les propietats privades i també a la majoria d'espais a l'exterior. Així ho exposa la proposta de llei que els republicans han presentat aquest dimarts al Congrés dels Diputats, pel seu posterior debat. La intenció de la llei és legalitzar la venda i el consum de cànnabis per tal d'acabar amb les màfies i també amb el mercat negre. Una proposta que també recull recursos per lluitar contra les addiccions i conscienciar dels efectes nocius de les drogues.

Els republicans han presentat aquest dimarts la següent petició al Congrés dels Diputats

ERC vol que es legalitzi el consum de marihuana en els mateixos espais on es pot consumir tabac, és a dir, a les propietats privades i també a la majoria d’espais a l’exterior. Així ho exposa la proposta de llei que els republicans han presentat aquest dimarts al Congrés dels Diputats, pel seu posterior debat.

La intenció de la llei és legalitzar la venda i el consum de cànnabis per tal d’acabar amb les màfies i també amb el mercat negre. Una proposta que també recull recursos per lluitar contra les addiccions i conscienciar dels efectes nocius de les drogues.

Són tendència