Connect with us

Actualitat

Els socialistes de Felanitx denuncien que sofreixen una “persecució política” per part de l’equip de govern

Els socialistes de Felanitx denuncien que "sofreixen una persecució política per part de l'equip de govern"

Segons Xisco Duarte, “fa una setmana l’Ajuntament va desmentir la nostra denúncia sobre el mal estat del cementiri i avui uns operaris estan fent tasques de neteja i retiren tota la vegetació”

El grup municipal socialista a l’Ajuntament de Felanitx, mitjançant un comunicat de premsa, diuen sofrir una persecució política per part dels distints partits que formen l’actual pacte de govern. Consideren que “menteixen descaradament” als ciutadans del municipi.

Segons el portaveu socialista, Xisco Duarte, “fa una setmana l’Ajuntament de Felanitx va desmentir públicament la nostra denúncia sobre el mal estat en què es trobava la part de darrere del cementiri municipal i avui uns operaris estan intervenint a l’indret en qüestió, entre les sepultures 248 i 256″.

Duarte comenta que “les tasques dels operaris municipals consisteixen en la neteja de la zona i la retirada de tota la vegetació acumulada, per evitar que és continuï fent malbé a tota l’estructura. Hi faran feina més de dos dies, perquè la quantitat de restes generades fa que la seva eliminació sigui més costosa”, exposa el representant socialista.

El grup socialista de Felanitx també recorden que “ens varen acusar de demagogs i el regidor trànsfuga (en al·lusió a Joan Aznar) ens va acusar de ‘mentir descaradament’, però hi varen destinar recursos per comprovar-ho”.

Duarte insisteix a denunciar que “la falta de veritat i de lleialtat institucional, posa de manifest que l’equip de govern destina recursos públics per perseguir a l’oposició i beneficiar-se ells electoralment”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència