Connect with us

Oci i Cultura

Manacor reconeix la tasca dels mulassers i mulasseres per Sant Jaume malgrat les dificultats sanitàries del moment

Manacor reconeix la tasca dels mulassers i mulasseres per Sant Jaume malgrat les dificultats sanitàries del moment

El Consistori va celebrar aquest dilluns un acte de recepció, que va tenir lloc a l’Escola Municipal de Mallorquí, i se’ls va fer entrega d’una il·lustració del dibuixant manacorí, Toni Galmés

L’Ajuntament de Manacor, a través de l’Escola Municipal de Mallorquí ha volgut reconèixer la tasca dels mulassers i mulasseres que feren ballar la Mulassa de Manacor amb motiu de les festes de Sant Jaume 2021 el passat mes de juliol. A l’acte, que va tenir lloc ahir capvespre, hi va assistir el batle de Manacor, Miquel Oliver, el delegat de Política Lingüística, Sebastià Llodrà i els membres de la Comissió Permanent de l’Escola, que entregaren un obsequi als mulassers i mulasseres. Es tractava d’una il·lustració del dibuixant Toni Galmés on apareixen representats amb la Mulassa.

La directora de l’Escola de Mallorquí, Margalida Rosselló, va destacar la feina que fan aquest grup de joves per donar vida a aquest element de la cultura popular manacorina i va agrair l’esforç duit a terme per adaptar la sortida de la Mulassa a la situació sanitària actual, marcada per la Covid-19. El batle, va insistir en l’emoció compartida pels manacorins i manacorines de poder veure ballar de nou la Mulassa i va manifestar que tant de bo l’any que ve puguem veure-la ballar de nou pels carrers de Manacor.

El coordinador de la Mulassa de Manacor, Sebastià Riera, va agrair a l’Escola de Mallorquí i a l’Ajuntament la confiança, les paraules d’agraïment i totes les gestions que han fet possible veure ballar de nou aquest 2021 la Mulassa de Manacor. També van agrair l’obsequi rebut.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència