Connect with us

Oci i Cultura

S’Agrícola inaugura la sala dedicada al pintor Riera Ferrari i estrena nova biblioteca

S'Agrícola inaugura la sala dedicada al pintor Riera Ferrari i estrena nova biblioteca

L’Associació cultural de Manacor comença una nova temporada d’activitats

Aquest passat dissabte va tenir lloc l’estrena de la nova temporada d’activitats per part de l’Associació Cultural de Manacor ‘S’Agrícola’. I ho va fer estrenant dos nous espais: la biblioteca i la sala d’exposició permanent amb obres del pintor Joan Riera Ferrari que estat cedides pels seus hereus i pel mateix fons de l’entitat.

L’escriptor Antoni Sureda serà l’encarregat la biblioteca, el qual va fer referència a la tasca que s’ha anat realitzant durant aquests últims mesos a l’hora de recopilar llibres, documents, revistes i partitures d’autors manacorins o relacionats amb la ciutat.

La nova biblioteca de s'Agricola.

La nova biblioteca de s’Agricola.

A continuació prengué la paraula el fotogràf Joan Servera, responsable del disseny de la sala Riera Ferrari, el qual a més de recordat la figura de l’amic i pintor va explicar les característiques de l’obra exposada en la sala inaugurada.

Va tancar l’acte el president de l’entitat, Llorenç Femenies per donar les gràcies a tots els assistents i mostrar la seva satisfacció per haver inaugurat aquestes dues noves sales que augmentaran sens dubte el prestigi de l’entitat.

L'escriptor Antoni Sureda serà l'encarregat la biblioteca.

L’escriptor Antoni Sureda serà l’encarregat la biblioteca.

Són tendència