Connect with us

Actualitat

Detenen a Manacor un home per tocar-se les parts íntimes en presència de quatre menors d’edat

Detenen a Manacor un home alemany per tocar-se les seves parts íntimes en presència de quatre nines menors d'edat

Els fets van ocórrer dissabte passat en una zona d’acampada

Agents de la Policia Nacional a Manacor han procedit a la detenció d’un home d’uns 60 anys, de nacionalitat alemanya, com a presumpte autor d’un delicte d’exhibicionisme en una zona d’acampada.

Els fets es van produir dissabte capvespre, després de rebre un avís a la sala del 091 en la qual alertava que un home estava realitzant actes obscens en presència de menors.

Els agents es van personar en el lloc i es van entrevistar amb una dona que havia requerit la presència policial, informant que moments abans estava caminant juntament amb la seva filla de poca edat i un home li va oferir a la nina una galeta, refusant l’oferiment.

L’home va abandonar la zona i es va introduir en una tenda de campanya on va tornar a oferir la galeta, fent-li indicacions a la menor perquè s’acostés. Poc després l’home es va baixar els pantalons tocant-se els seus genitals i va començar a masturbar-se.

Una altra mare va informar que estava caminant en companyia de la filla menor d’edat i de dues amigues d’aquesta, observant com l’home estava nu amb una petita tovallola, tocant-se els genitals quan les menors passaven per davant seu.

En vista dels fets els agents van procedir a la detenció de l’home com a presumpte autor d’un delicte d’exhibicionisme. La recerca continua oberta no descartant-se l’existència de més víctimes.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com