Connect with us

Actualitat

Tolo Gili fa doblet i es converteix en el nou president d’El Pi Balears

Tolo Gili fa doblet i es converteix en el nou president d'El Pi Balears

La candidatura encapçalada pel polític d’Artà ha estat novament l’opció més votada en el Congrés regional celebrat aquest dissabte a Campanet

La candidatura encapçalada per Tolo Gili, tal com ja va succeir dissabte passat en el Congrés de Mallorca celebrat a Porreres, ha tornat a ser l’opció més votada en el Congrés Balear, celebrat aquest dissabte en el Poliesportiu de Campanet. Ha obtingut el 56% dels vots (300), mentre que la candidatura que liderava l’eivissenc, Toni Roldán, amb 229 vots a favor, ha tingut el suport del 43,2% dels vots emesos. D’un cens total de 586 afiliats amb dret a vot, han votat 533 i s’han comptabilitzat 4 vots en blanc.

La convocatòria ha estat marcada per dos sectors interns molt diferenciats, i així s’ha demostrat durant molts moments del Congrés celebrat aquest dissabte.

El nou president del partit regionalista, en el seu primer discurs després de la seva elecció, ha volgut agrair l’esforç de tots, i ha manifestat que “si tota la intensitat que hem posat en aquesta campanya interna del partit la traslladam al carrer, de ben segur que en les pròximes eleccions arrasarem”. Ha agraït també l’alternança política exposada per la candidatura de Roldán, expressant-li la seva voluntat de començar a sumar esforços a partir de dilluns en favor del futur del partit.

Tolo Gili: “Si tota la intensitat que hem posat en aquesta campanya interna del partit la traslladam al carrer, de ben segur que en les pròximes eleccions arrasarem”

Tots els integrants de la candidatura guanyadora, durant la intervenció de Tolo Gili en el discurs que ha tancat el Congrés d'aquest dissabte a Campanet.

Tots els integrants de la candidatura guanyadora, durant la intervenció de Tolo Gili en el discurs que ha tancat el Congrés d’aquest dissabte a Campanet.

El moment més emotiu de la jornada s’ha viscut en un moment de la intervenció de Gili, quan ha refusat definir-se com l’hereu polític de Pep Melià o de Jaume Font: “jo em consider l’hereu polític de Rafel Gili”, en al·lusió al seu pare i exbatle d’Artà, que va morir ara fa dos anys arran de la tràgica torrentada que va afectar el Llevant. El nou president del Pi ha volgut recordar la seva figura en aquest moment polític i personal tan especial en la seva nova etapa al capdavant del partit.

El nou president del partit regionalista ha refusat definir-se com l’hereu polític de Pep Melià o de Jaume Font: “jo em consider l’hereu polític de Rafel Gili”, en al·lusió al seu pare i exbatle d’Artà, i que va morir fa ara dos anys arran de la tràgica torrentada que va afectar el Llevant

Són tendència