Connect with us

Oci i Cultura

Manacor retrà un homenatge al cinema de Berlanga i la seva vinculació amb Mallorca

Manacor retrà un homenatge al cinema de Berlanga i la seva vinculació amb Mallorca

El pròxim 2 d’octubre les Coves del Drach de Porto Cristo acolliran la projecció a l’aire lliure d”El Verdugo’ i ‘El anónimo Caronte’

‘El Verdugo, una de les millors pel·lícules de Luis García Berlanga i un dels títols essencials de la cinematografia espanyola, tornarà a projectar-se el pròxim 2 d’octubre a les Coves del Drach de Porto Cristo. El mateix escenari que va acollir una de les parts finals del rodatge de la pel·lícula, que conjuntament amb el Passeig Marítim de Palma i Can Barbarà, serviren d’improvisat escenari en 1963 amb Nino Manfredi, Emma Penella i Pepe Isbert com a actors principals.

El mateix dia també es reviurà la cinta ‘El anónimo Caronte‘, un documental que relata l’experiència de Joan Ferrer, nascut a Ariany i que va morir en 2019, i que va participar en el repartiment del rodatge de la cinta en qüestió. Una història senzilla sobre un actor que a penes va passar tres minuts en una de les grans pel·lícules del cinema espanyol. Un homenatge a tots els actors que van tenir el seu minut de glòria i que, per diverses raons, no van continuar la seva carrera.

Són tendència