Connect with us

Oci i Cultura

La Simfònica estrenarà 7 cançons de Baltasar Samper al Festival de Santanyí

La Simfònica estrenarà 7 cançons de Baltasar Samper al Festival de Santanyí

El concert, previst per a aquest pròxim dissabte a l’església de Sant Andreu, inclou l’estrena mundial d’aquesta peça recuperada del fons del compositor mallorquí

L’Orquestra Simfònica Illes Balears participa aquest dissabte 25 de setembre al Festival de Santanyí amb 7 cançons, un concert en el qual interpretarà les obres del compositor mallorquí Baltasar Samper Ritual de Pagesia i 7 cançons, aquesta última estrena mundial. El concert se celebrarà a l’església de Sant Andreu de Santanyí, a les 20 hores.

Des de fa diversos mesos, la Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears i la Direcció General de Cultura treballen en l’edició, interpretació i enregistrament de les principals obres del compositor mallorquí, referència de la música del segle XX. L’objectiu és fer sonar el patrimoni de les Illes Balears, donar veu a la nova creació i descentralitzar l’abast de la Simfònica, més enllà de Palma, en un exercici d’equilibri interterritorial.

Per interpretar les 7 cançons de Baltasar Samper, la Simfònica comptarà amb la soprano Lisa Larsson. La seva veu s’ha pogut escoltar als teatres i festivals d’òpera més prestigiosos d’Europa.

El programa d’aquest concert de la Simfònica es completa amb la Simfonia núm. 101 de F. J. Haydn. Es tracta de la novena de les dotze anomenades Simfonies de Londres , coneguda també com «El rellotge» pel ritme del segon moviment.

El concert és gratuït i l’entrada es pot adquirir a través de la web de Ticket IB.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència