Connect with us

Societat

Manacor imparteix un curs sobre conducció eficient a determinats funcionaris municipals

Manacor imparteix un curs sobre conducció eficient a determinats funcionaris municipals

La iniciativa ha anat dirigida principalment als treballadors de la brigada, Serveis Socials, de la SAM i de Medi Ambient en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat

L’Ajuntament de Manacor ha proporcionat formació sobre tècniques de conducció eficient al personal municipal de la brigada, dels Serveis Socials, de la SAM i de Medi Ambient en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat. Ha impartit el curs el director en formació de seguretat viària, Antoni Cànoves.

La formació ha comptat amb una part teòrica on s’han donat a conèixer tècniques d’eficiència energètica a l’hora de conduir, tècniques de conducció no agressives, la nova normativa que ha entrat en vigor recentment pel que fa a les limitacions de velocitat en zones urbanes, així com les especificitats de la Zona de Prioritat per a Residents que s’ha implantat al centre de Manacor, i també s’ha fet especial incidència en la prioritat que han de donar els vehicles municipals als col·lectius vulnerables. Pel que fa a la part pràctica, el personal municipal ha pogut conèixer i practicar operacions de rutina que afavoreixen un millor manteniment dels vehicles, així com tècniques per a una conducció més sostenible, responsable, eficient i segura.

«És important que el personal municipal es pugui reciclar i conèixer tècniques de conducció que acaben repercutint en el benestar de tots», ha assegurat el delegat de Mobilitat, Sebastià Llodrà, qui no descarta que aquests cursos no es puguin estendre més enllà de la Setmana Europea de la Mobilitat.

L’alerta taronja ha obligat a suspendre els actes prevists amb motiu del Dia sense cotxes.

L'exposició sobre Mobilitat sostenible que s'havia previst inicialment al carrer de l'Amargura, s'ha pogut reubicar provisionalment a l'interior del Claustre de Sant Vicenç Ferrer.

L’exposició sobre Mobilitat sostenible que s’havia previst inicialment al carrer de l’Amargura, s’ha pogut reubicar provisionalment a l’interior del Claustre de Sant Vicenç Ferrer.

Són tendència