Connect with us

Comunitat

Les comunitats de béns podran optar a aconseguir contractes menors amb les administracions públiques

El PP responsabilitza al batle Oliver i a Núria Hinojosa de "l'espoli que pretén fer el president Sánchez"

El Parlament ha aprovat aquest dimecres per unanimitat la iniciativa presentada pel grup parlamentari d’El Pi

El Parlament ha aprovat aquest dimecres per unanimitat una iniciativa presentada pel grup parlamentari d’El Pi  perquè les comunitats de béns puguin optar a fer contractes menors amb l’administració pública. La comissió d’Assumptes Generals i Institucionals ha debatut una proposició no de llei de la formació perquè s’estudiï la modificació de la normativa estatal.

Segons ha explicat la diputada regionalista, Maria Antònia Sureda que ha defensat la proposició no de llei, “en aquests moments de crisi econòmica provocada per la Covid-19 resulta especialment important facilitar les coses als petits empresaris i autònoms, perquè puguin tirar endavant la seva activitat”. Sureda ha apuntat que ” per tant, flexibilitzar determinats règims jurídics sembla una línia d’acció convenient per intentar reactivar l’economia.”

La diputada ha explicat que “per això creiem que és important estudiar la modificació de la normativa sobre contractes del sector públic”. En aquest sentit, Sureda, ha afegit que ” en altres àmbits i règims jurídics ja s’ha admès que les comunitats de béns tot i no tenir personalitat jurídica tinguin unes determinades capacitats. Per exemple, a l’àmbit jurisdiccional”.

Són tendència