Connect with us

Actualitat

L’exregidor socialista, Joan Aznar, acusa de “mentir” al PSOE de Felanitx sobre l’estat del cementiri

L'exregidor socialista, Joan Aznar, acusa de "mentir" al PSOE de Felanitx sobre l'estat del cementiri

El grup de l’oposició respon acusant també de “mentiders” a l’equip de govern i d’utilitzar de manera partidista les xarxes socials institucionals

El cementiri de Felanitx s’ha convertit en aquestes últimes hores en el terreny de la disputa política entre el grup municipal socialista i l’equip de govern. El PSOE va denunciar fa uns dies el mal estat d’alguns murs estructurals de les esmentades instal·lacions. Acusaven l’equip de govern de “deixadesa”.

Aquest dimarts, el govern municipal ha respost a les acusacions del grup socialista, mitjançant un comunicat de premsa i les xarxes socials municipals. En la comunicació oficial, el responsable del cementiri, l’exregidor socialista i exsecretari general del partit, Joan Aznar, acusa el grup socialista de “mentir descaradament”, ja que segons la seva versió “el mur no posa en risc el recinte ni molt manco als visitants, ja que és una zona exterior no accessible per al públic”. També desmenteix que la vegetació existent a la zona posi en perill el mur en qüestió.

La versió d’Aznar és justifica en el fet que una tècnica del departament d’urbanisme hauria comprovat personalment la denúncia feta pública pel grup de l’oposició que «l’acusava de la deixadesa i mal estat de les instal·lacions».

Segons la nota municipal, “s’ha pogut comprovar que el greu estat d’un mur del cementiri municipal denunciat, no és més que pura demagògia per part de l’oposició. La part exterior del mur limita amb un camí cap a unes parcel·les rústiques, el qual amb el temps ha entrat en desús i es va fent net puntualment per mantenir-ho desbrossat”.

Minuts després de la comunicació oficial de l’Ajuntament, el grup municipal del PSOE ha emès un comunicat de resposta denunciant “les mentides de l’equip de govern de Felanitx i l’ús barroer de les xarxes socials institucionals per negar els desperfectes al cementiri municipal”.

El portaveu socialista Xisco Duarte critica que “el batle utilitza les xarxes socials de l’Ajuntament per fer interès partidista dient mentides i posi d’una vegada a fer feina d’una vegada al regidor encarregat del cementiri”, en al·lusió al seu excompany de partit.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència