Connect with us

Actualitat

L’Hospital de Manacor deixa enrere la cinquena onada i es disposa a recuperar la normalitat assistencial

Aquest dimarts: Jornada de protesta sindical a les portes dels hospitals públics de Balears

Avui mateix només hi ha 4 pacients ingressats relacionats amb la Covid-19, un d’ells a l’UCI

És una realitat, però tampoc podem confiar-nos en excés. Les xifres que ve facilitant l’Hospital de Manacor en aquests últims dies fan pensar que la forta incidència de la quinta onada a la fi va quedant enrere. Aquest dimecres i segons les xifres difoses avui mateix pel mateix centre hospitalari, hi ha només 4 pacients ingressats relacionats amb la Covid-19. Tots són atesos en planta, excepte una persona que es troba en la unitat de crítics.

Aquests percentatges tan baixos de nous casos positius, respecte a les xifres dels últims tres mesos, es van repetint des de fa més d’una setmana. Les dades actuals res tenen a veure amb els més de 40 casos que arribaren a ser atesos a principis del passat mes d’agost, amb gairebé una dotzena de pacients que eren atesos a l’UCI.

Aquesta baixa incidència de nous positius coincideix amb la majoria de la població vacunada i amb la pauta completa. La tan gastada frase segons la qual ja es veu la llum al final del túnel que tantes vegades s’ha sentit després que s’acabés la primera onada sembla que dur camí de ser una realitat. I per això, és el moment de començar a recuperar la vida d’abans del març del 2020, tot i que amb algunes limitacions. I en aquest sentit, estan treballant ja les autoritats sanitàries de les illes.

Aquests percentatges tan baixos de nous casos positius, respecte a les xifres dels últims tres mesos, es van repetint des de fa més d’una setmana

Són tendència