Connect with us

agenda

Torrarock dona el sus a les festes de Cala Millor

La festa holi i una vetllada de boxa són altres dels actes programats per aquestes festes

El festival musical TorraRock donarà, divendres a la nit, el tret de sortida a les festes de Cala Millor en honor de la Mare de Déu dels Àngels. Aquest festival, organitzat per l’associació Quatre Mans, farà pujar a l’escenari de la platja de Cala Millor als grups Femení Plural, Hole Sound,WithoutString, Onion Rabbits, Esquit arreu i Acaros del Son.

L’altra gran cita és la festa holi que es celebrarà el dissabte 5 d’agost i que comptarà amb la participació de músics i dj’s de diferents estils per animar la celebració.

I en un punt entre la cita esportiva i l’espectacle al més pur estil americà, la gran vetllada de boxa programada pel divendres 4 d’agost. Amb el nom de Rock and Boxing s’ha programat un acte que combina la competició, l’exhibició i, sobretot, l’espectacle partint de tot tipus d’esports de contacte. També hi haurà música de la mà dels grups Sigramaça i Fora de Joc.

Amb aquestes festes es tanca les celebracions populars d’aquest estiu a municipi de Son Servera. Després de les festes patronals de Sant Joan i les del Carme de Cala Bona, les festes de Cala Millor en honor de la Mare de Déu dels Àngels són les darreres de la temporada.

Són tendència