Connect with us

Actualitat

Veïnats afectats reclamen la millora urgent del camí que connecta Son Servera amb la Costa dels Pins

Veïnats afectats reclamen la millora urgent del camí que connecta Son Servera amb la Costa dels Pins

Denuncien ja s’han registrat nombrosos accidents a la zona

El Partit Popular demana al departament de Mobilitat del Consell de Mallorca la millora del camí que connecta Son Servera amb la Costa dels Pins “per la seva alta perillositat per als residents de la zona que en haver d’ incorporar-se a la via ho han de fer des d’una corba tancada, gairebé sense visibilitat ni límit de velocitat per als que estan ja circulant”. 

Els portaveus del Grup Popular al Consell, Llorenç Galmés, i a l’Ajuntament de Son Servera, Jaume Servera, juntament amb el conseller popular Mauricio Rovira s’han reunit aquest dilluns amb veïnats de la zona que reclamen “s’iniciï el projecte aprovat fa cinc anys”, proposta que serà defensada mitjançant respectives mocions en les dues institucions. 

Llorenç Galmés i Jaume Servera coincideixen en que “ja s’han registrat múltiples accidents a la zona; no es pot esperar que n’hi hagi un de mortal per a la seva adequació”. “La inseguretat en la mobilitat de Mallorca és un tema que, al contrari de la presidenta Cladera, a nosaltres sí ens preocupa; és urgent un replantejament global de la situació a l’illa perquè dels problemes que crea l’esquerra es passi a les solucions que proposam contínuament des del Partit Popular”. 

Són tendència