Connect with us

Comunitat

Batles i batlesses del PP exigeixen al Govern “que els fons europeus arribin a tots els ajuntaments”

Els batles i batlesses del PP exigeixen al Govern "que compti amb tots els ajuntaments a l'hora del repartir els fons europeus"

També han denunciat “el dèficit de policies locals que sofreixen la pràctica totalitat de municipis, com es recull en la memòria 2015-2020

Els batles i batlesses del Partit Popular de les Illes Balears s’han reunit, aquest dilluns, amb la presidenta del partit, Marga Prohens, per posar en comú els principals “problemes i objectius” que tenen com és la tramitació dels “fons Next Generation”. Per aquest motiu, exigeixen a la presidenta del Govern, Francina Armengol, “que compti amb tots els ajuntaments amb l’arribada dels fons europeus”, tal com ha explicat el president del Comitè de batles i batlesses d’Alaró, Llorenç Perelló.

Perelló ha argumentat al respecte que “hi ha una allau de convocatòries per optar a fons europeus que es venen des del Govern com de consens, però estem davant d’un Executiu que ni tan sols ha reunit els batles per a xerrar de la tramitació i repartiment de les ajudes que arriben des d’Europa”.

En la roda de premsa celebrada posterior a la trobada, el portaveu del partit conservador i batle de Llucmajor, Éric Jareño, ha criticat la manca d’efectius dels Cossos i Forces de Seguretat existent en bona part del territori. A més, ha explicat que a “a això se li suma el dèficit arrossegat de 350 policies locals, tal com es recull en la memòria 2015-2020” i el que “ha estat un fracàs absolut és la creació de la Policia COVID” per intentar solucionar aquest problema, ja que “tan sols s’han creat 66 noves places quan a Balears hi ha 67 municipis, és a dir que no arriba ni a un Policia COVID per municipi”.

Jareño ha recalcat que “no hi pot haver municipis de primera i municipis de segona” queixant-se del tracte que reben per part del Govern i ha remarcat que “els batles del Partit Popular ens deixam la pell en la recuperació social i econòmica”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència