Connect with us

Opinió

Carta d’agraïment de ‘Viveros Capó’

Carta d'agraïment de 'Viveros Capó'

Carta al director

Fa més de CENT anys que existeix a Felanitx Can Capó dels arbres: som la quarta generació, i la cinquena ha pres altres camins, així que ens toca dir adéu.

Però no ho podem fer sense agrair a tots els clients i públic en general la seva fidelitat, que va permetre mantenir el negoci obert a pesar de suportar tres anys d’obres per la reparcel·lació del polígon: tot i això, la gent va seguir acudint al nostre negoci travessant síquies, runes i maquinària que dificultaven el seu accés.

També, tots els clients sabeu com ens ha afectat el nou polígon; les molèsties, danys i dificultats que ens han causat les noves indústries de veïnat i que ens han duit a prendre la decisió de tancar el negoci de forma definitiva; tot això, amb la col·laboració necessària dels responsables de l’Ajuntament de Felanitx, que no han fet res per impedir-ho. Una vegada més, un negoci centenari de Felanitx s’ha vist obligat a tancar sense empara de la Sala. L’esforç personal i econòmic que hem invertit en la defensa de Can Capó ha estat molt important, i tota aquesta situació ha afectat la nostra salut, fet que ens ha fet prendre una decisió final a contracor.

Si hem anat superant totes aquestes dificultats ha estat gràcies als clients, i per això sempre ens trobareu per ajudar-vos a aclarir qualsevol dubte o consulta sobre els vostres arbres i plantes.

Tancam amb tristesa un negoci que ha estat la nostra il·lusió i ens ha donat moltes satisfaccions, agraïts per l’estima i la fidelitat de diverses generacions de felanitxers que heu estat clients i amics de Can Capó dels arbres.

Moltes gràcies.

Són tendència