Connect with us

Comunitat

Tolo Gili: “Ja comptam amb l’aval d’uns 300 afiliats del partit, superant el 10% exigit”

Tolo Gili, atén els mitjans durant l'acte de presentació celebrat aquest dijous.

La llista que encapçala el polític artanenc ha anunciat aquest dijous haver presentat formalment la seva candidatura al Congrés balear i de Mallorca

La llista que encapçala Tolo Gili a la presidència d’El Pi, ha fet públic aquest dijous, durant un acte celebrat en la costa de la Seu, que ja han presentat formalment la candidatura al Congrés balear del pròxim 25 de setembre, així com a la del Congrés de Mallorca que tindrà lloc aquest pròxim cap de setmana a l’Auditori de Porreres.

L’acte ha comptat amb una representació dels respectius comitès del partit a Menorca i Eivissa. Gili ha comunicat que durant aquestes últimes setmanes han aconseguit reunir més de 300 avals dels afiliats per a poder presentar la candidatura, fet que suposa “un nombre molt superior al 10% exigit”. Ha agraït el suport rebut per molts comitès locals del partit en un temps rècord i ha insistit en la conveniència de redreçar la situació en l’àmbit intern amb la finalitat de superar l’actual situació. Gili confia en el fet que el partit “surti reforçat després de la celebració dels respectius Congressos”.

Tolo Gili: "Ja comptam amb l'aval d'uns 300 afiliats del partit, superant el 10% exigit"

El cap de llista ha insistit que la seva candidatura s’ha vist en la necessitat d’haver d’acceptar un reglament per a celebrar el Congrés balear “amb el qual no estem 100% d’acord, però finalment haurem d’acatar-les”, ha explicat amb resignació. Ha rebutjat qualsevol possibilitat de recórrer aquestes normes i ha manifestat que “al cap i a la fi el que interessa és que els afiliats puguin exercir el seu dret al vot”.

Gili ha insistit que la seva candidatura s’ha vist en la necessitat d’haver d’acceptar un reglament per a celebrar el Congrés balear “amb el qual no estem 100% d’acord, però finalment haurem d’acatar-les”

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència