Connect with us

Actualitat

200 persones informades i 5 sancions en la campanya sobre el control dels voluminosos a Felanitx

200 persones informades i 5 sancions en la campanya sobre el control dels voluminosos a Felanitx

Els expedients sancionadors tramitats han estat per tirar rebuig en hores que no pertocava, runes a un solar o no dipositar cartó als contenidors corresponents de forma reiterada

Aquest dijous s’han conegut els primers resultats de la campanya de control impulsada per departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Felanitx sota el nom de ‘No abandonis els trastos i voluminosos’ duita a terme fins al passat dia 10 de setembre en tot el municipi.

L’objectiu era que els ciutadans i ciutadanes agafin consciència sobre la conveniència i necessitat de no abocar fems i trastos a hores i indrets inadequats.

 Al llarg de la campanya s’han repartit cartells i fulletons informatius, principalment en aquells indrets considerats més problemàtics.

Segons les dades fetes públiques pel mateix Ajuntament, 200 persones han rebut informació per part dels treballadors assignats a fer aquesta tasca. La majoria eren ciutadans mallorquins, seguit d’estrangers i població magrebina.

Entre l’1 i el 10 de setembre s’han sancionat un total de 5 persones. Els motius dels corresponents expedients sancionadors han estat per tirar rebuig en hores que no pertocava, runes a un solar o no dipositar cartó als contenidors corresponents en repetides ocasions.La regidora de Medi Ambient, Catalina Soler, s’ha manifestat satisfeta pels resultats obtinguts, però també reconeix que “queda molta feina a fer per conscienciar la ciutadania de com i quan han de treure el rebuig o coses que ja no necessiten a ca seva. Amb el servei de recollida selectiva l’any que ve, esperam que la situació millor notablement”, ha ressaltat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència