Connect with us

Actualitat

Alerten sobre “l’estafa de l’asfalt”

Alerten d'una allau de robatoris a persones majors a Campos

La Policia Local de Campos ha posat en coneixement dels ciutadans alguns episodis que s’haurien produït recentment en el municipi

La Policia Local de Campos ha alertat recentment mitjançant les xarxes socials sobre una nova modalitat d’estafa que ja haurien sofert alguns particulars del municipi. El darrer cas que es té constància s’hauria produït el passat dia 9 de setembre, quan dos homes, tots dos estrangers, s’haurien personat a un domicili de fora vila oferint un camió d’asfalt per escampar pel camí.

La trama consistirà a oferir un camió d’asfalt que, segons la versió dels suposats venedors, hauria sobrat d’una obra propera. És oferida a un preu molt econòmic per no haver de tirar-la.

Si la propietat accedeix, una vegada s’ha fet la feina, la factura és molt superior a la quantitat que s’hauria negociat inicialment, i com que no hi ha un pressupost previ per escrit, la víctima difícilment pot demostrar que l’acord inicial era un altre.

La trama consistirà a oferir un camió d’asfalt que, segons la versió dels suposats venedors, hauria sobrat d’una obra propera. És oferida a un preu molt econòmic per no haver de tirar-la

A partir d’aquí, si el suposat beneficiari no paga la feina, la víctima acaba rebent amenaces, li bloquegen el pas pel camí en qüestió bloquejat i “s’entra en un conflicte innecessari”, destaca l’avís policial.

La Policia Local recomana no acceptar aquest tipus d’ofertes, agafar les dades del vehicle, sense posar en perill la vostra integritat física i passar-les a la Policia Local o Guàrdia Civil.
En cas de rebre amenaces o qualsevol acte coactiu recomanen contactar immediatament amb l’112, Policia o Guàrdia Civil.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com