Connect with us

Vist a les xarxes

Aquestes són les principals novetats del nou iPhone 13

Aquestes són les principals novetats del nou iPhone 13

Destaca la millora de la càmera i també del rendiment, a més d’un increment de la memòria, que arriba fins a 1 terabyte (TB) en el model més avançat

Aquest dimarts a la nit, la companyia Apple va presentar la nova família de mòbils, que estarà disponible a partir del 24 de setembre. Entre les novetats principals destaca la millora de la càmera i també del rendiment, així com un increment de la memòria, que arriba fins a 1 terabyte (TB) en el model més avançat.

A partir de divendres ja es podrà reservar l’iPhone 13, que arriba amb quatre models: el normal, el Mini, el Pro i el Pro Max. Els preus variaran de 809 euros, el més econòmic, a 1.259, el més car.

De cada model n’hi haurà diverses versions, segons la memòria, que pot anar des dels 128 GB fins a l’1 TB del model més avançat d’iPhone 13 Pro Max. Fins ara, la capacitat d’emmagatzematge d’1 TB estava reservada als iPads.

Una altra de les novetats és el mode cinemàtic que inclou per a la gravació de vídeos, que permet canviar el focus de manera automàtica o manual d’un subjecte en primer pla a un altre en segon i viceversa, segons es desenvolupi l’acció, fet que genera un efecte semblant al de les pel·lícules.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència