Connect with us

Oci i Cultura

Manacor recupera, en versió reduïda, la Fira de setembre

Manacor recupera, en versió reduïda, la Fira de setembre

Aquest any se celebrarà de manera excepcional a la rambla dels Cossiers i serà estrictament artesanal

Manacor, dos anys després, podrà tornar a celebrar la Fira de setembre. Serà aquest pròxim cap de setmana, entre el dissabte 18 i el diumenge 19 de setembre, i de manera excepcional s’ha decidit celebrar-la a la rambla dels Cossiers, un tram de via paral·lel a l’avinguda del Tren, situat entre els carrers València i Aragó.

“Una vegada més ens hem trobat amb la disjuntiva de si fer fira o no, perquè la Covid-19 ens frena, però amb l’Associació de Comerciants de les Avingudes vàrem acordar que aquesta vegada sí o sí havíem de fer-la”, ha assegurat el delegat de Fires, Carles Grimalt, davant la millora de la situació epidemiològica.

Manacor recupera, en versió reduïda, la Fira de setembre

Les activitats que s’organitzen en el marc de la Fira de Setembre començaran divendres dia 17 amb la instal·lació d’atraccions de fira al carrer Lleó XIII i a la plaça de sa Mora. Dissabte 18, de 18 h a 24 h se celebrarà la Fira artesanal a la rambla dels Cossiers, amb l’afegit que al tram final de la rambla, a l’esplanada del carrer Lepant, hi haurà una ballada de swing organitzada per Jazzbouncing i Swing Sick People.

La fira es podrà tornar a gaudir diumenge 19, entre les 10 i les 14 hores. En total, l’Ajuntament de Manacor habilitarà 240 metres per a estands artesans. Així mateix, diumenge a les 11.30 h també hi ha programat l’espectacle infantil ‘La bruixa maduixa’ a la plaça de Francesc de Borja Moll.

Grimalt ha remarcat que «no és la fira de cada any», però creu que serà una fira «coqueta i entranyable». La iniciativa ha estat consensuada amb l’Associació de Comerciants de les Avingudes. El seu tresorer, Joan Torrens, ha recordat que el lema d’enguany – ‘Per no perdre tradicions’ – “recull el que ha de ser la fira d’enguany perquè l’important és que aquesta fira enguany es faci, sigui petita, mitjana o grossa; ja vendran dies i anys en què puguin tornar a ser més grosses”, ha declarat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència